ÅRSTA WEBBYRÅ

Tjänster

Responsiva hemsidor

Företagshemsida

Sedan många år tillbaka så är det din hemsida som blir din kunds första kontakt med ditt företag och regeln "Om man inte finns online med en hemsida, så finns man inte" gäller i allra högsta grad. Årsta Webbyrå har stor erfarenhet att jobba främst med mindre och nystartade företag eller med företag som existerat ett tag men behöver ett nytt skyltfönster för sitt företag.

Idag jobbar vi alltid med responsiva hemsidor som automatiskt ser bra ut i alla enheter. I dag är det med störst sannolikhet att din kund använder en mobil enhet vid ett besök på din hemsida och vi bygger därför idag med tanken "mobile first"

Hemsida med CMS

CMS står för Content Management System, och är ett innehållshanteringsystem. Er webbredaktör eller ansvarige för webbplatsen kan, utan att använda speciella program, logga in och ändra och skapa innehåll på webbplatsen. Hemsidan blir på så sätt mer levande och besökare får alltid den senaste informationen. Vi jobbar med UMBRACO som är ett CMS system med öppen källkod och helt fritt från licenskostnader.

Webshop

Handeln på internet slår rekord efter rekord år efter år. Idag är det utan tvekan en kanal att välja om man vill testa en affärside. Man kanske vill ha sin shop som ett komplement till sin vanliga fysiska butik eller att man vill ha en webbshop som en hobby och källa för extrainkomster. Vi utvecklar webbshoppar och skräddarsyr dessa efter önskemål vad gäller design och funktionalitet. En av våra webbshoppar kan du se här --> Skinsson.se. Om du vill ha din egen webbshop utvecklad av oss så tveka inte att kontakta oss för offert.

Övriga projekt

Under åren har ofta kunder hört av sig till oss om olika vilda projekt. Vi vill alltid hjälpa till och bollar gärna ideér med drivna och modiga entreprenörer eller privatpersoner. Vi jobbar diskret och det som sägs stannar alltid innanför våra väggar. Så har du någonting du funderat på... något du vill testa, så hör av dig till oss.